Praktijkgerichte cursussen toegespitst op bedrijfsvoertuigen onder leiding van ervaren trainers

De bedrijfsvoertuigentechnologie wordt complexer en innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Werkplaatsen die professionele merkoverkoepelend service voor bedrijfsvoertuigen willen bieden, moeten hun kennis daarom voortdurend verrijken. Alleen door regelmatige trainingen voor werknemers kan de technische expertise van uw werkplaats de ontwikkeling van de voertuigentechnologie bijhouden.

Training

Kennis is ontwikkeling

Wij streven ernaar onze kennis over te dragen en uw medewerkers permanent bij te scholen. Zo volgt u als Alltrucks-partner altijd de actuele stand van de techniek.

Onze gespecialiseerde cursussen omvatten:

  • de technische deskundigheid van drie toonaangevende toeleveranciers voor alle voertuigfabrikanten
  • de technische vakkennis om in de segmenten vrachtwagens, trailers en opleggers, bussen en bestelwagen op de hoogte te blijven
  • voortdurende actualisering van de cursusinhoud op basis van juridische en markttechnische vereisten

Alle trainingen combineren theorie en praktijk en worden continu verder ontwikkeld. Ze worden door ervaren, in Duitsland opgeleide trainers gegeven. Naast de technische vakkennis staat vooral de doeltreffende overdracht van de cursusinhoud centraal, aangevuld door onlinegebaseerde voorbereiding en herhaling, en documentatie.