Interesse in Alltrucks?
Handschlag

Profiteer van een sterk netwerk!

 Partner worden

 

Alltrucks – meer diensten uit één hand

De sector van de bedrijfsvoertuigenservice heeft met steeds grotere uitdagingen te maken. Niet alleen worden voertuigsystemen complexer, ook klanten steller steeds hogere eisen.

Alltrucks Truck & Trailer Service is het antwoord op deze uitdagingen.

Drie sterke ondernemingen in de bedrijfsvoertuigenbranche – Bosch, Knorr-Bremse en ZF – bundelen hun deskundigheid en bieden u complete servicediensten rondom merkoverkoepelend onderhoud en reparatie van bedrijfsvoertuigen.

Bosch

Bosch

Robert Bosch GmbH is een van de grootste toeleveranciers voor de auto-industrie ter wereld. De divisie Automotive Aftermarket (AA) biedt de aftermarket en werkplaatsen wereldwijd alomvattende diagnose- en werkplaatstechnologie en een uitgebreid assortiment onderdelen. Het productportfolio van AA bestaat uit originele Bosch-uitrustingen en specifieke producten en diensten voor de aftermarket die bij Bosch zelf zijn ontwikkeld en vervaardigd. Naast een wereldwijd logistiek netwerk zorgen meer dan 18.000 medewerkers in 150 landen ervoor dat ongeveer 650.000 verschillende onderdelen hun klanten snel en op tijd bereiken.

Bosch stelt Alltrucks zijn uitgebreide knowhow op het gebied van bedrijfsvoertuigenservice en zijn speciale diagnose- en werkplaatstechnologie voor bedrijfsvoertuigen ter beschikking.

Kijk voor meer informatie op www.bosch.nl

Knorr-Bremse

Knorr-Bremse

Het Knorr-Bremse-concern is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van remsystemen voor railvoertuigen en bedrijfswagens. Het aanbod van de bedrijfsdivisie Systemen voor bedrijfswagens omvat naast het complete remsysteem inclusief systemen ter assistentie van de bestuurder ook trillingsdempers en oplossingen rondom de aandrijfstang. De bedrijfsdivisie Systemen voor bedrijfswagens is in meer dan 20 landen in de hele wereld vertegenwoordigd met productie-, verkoop- en servicelocaties (9.000 werknemers).

Knorr-Bremse stelt het Alltrucks-netwerk met name zijn expertise op het gebied van remsystemen en andere specifieke voertuigsystemen ter beschikking.

Kijk voor meer informatie op www.knorr-bremse.nl

ZF

ZF

ZF is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat actief is op het gebied van aandrijf- en chassistechniek en actieve en passieve veiligheidstechniek. ZF Services houdt zich als aftermarketorganisatie bezig met het prestatievermogen en de zuinigheid van voertuigen gedurende hun hele levensduur. Momenteel is ZF Services wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 4.200 werknemers in 77 locaties en met 650 servicepartners. Zij garanderen snelle beschikbaarheid en optimale servicekwaliteit.

Binnen het Alltrucks-netwerk levert ZF deskundigheid op het gebied van transmissies en chassisonderdelen. Ook daarbij horende elektronische systemen kennen voor ZF geen geheimen.

Kijk voor meer informatie op www.zf.com/netherlands