Potentieel herkennen, groei tot stand brengen

Stilstand is achteruitgang. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld uw bedrijf en ons netwerk voortdurend verder te ontwikkelen. Het gezamenlijke ontwikkelingsproces zorgt voor actuele kennis, efficiënte communicatie en de hoogste kwaliteit in het gehele Alltrucks-netwerk.

Regelmatig contact vinden wij heel belangrijk. Uw Alltrucks conceptadviseur begeleidt u persoonlijk en is uw contactpersoon voor het netwerkcentrum. Deze is altijd bereid u bij te staan en heeft met name de volgende rol:

  • uw contactpersoon voor alle kwesties omtrent Alltrucks
  • ondersteuning bij de individuele ontwikkeling van uw bedrijf
  • ondersteuning bij de naleving van kwaliteitsnormen en minimumvereisten
  • regelmatige bezoeken op uw locatie en op afspraak
  • bevordering van communicatie en samenwerking binnen het netwerk, bijvoorbeeld bij partneravonden of evenementen

Als netwerkcentrum concentreren wij ons op het persoonlijk contact met u om een duurzaam, op vertrouwen gebaseerd en succesvol partnerschap op te bouwen.

Support and development

Altijd een doel voor ogen

Zodra u deel uitmaakt van Alltrucks en aan de minimumnormen voldoet, profiteert u van de commerciële slagvaardigheid en marktervaring van onze drie toonaangevende oprichtingsbedrijven.

Nieuwe technologieën, de ervaring uit het netwerk en ideeën van onze vennoten en samenwerkingspartners maken dat u met Alltrucks u in de markt van de bedrijfsvoertuigenservice altijd op kop rijdt.

Om dat te bereiken voeren we concurrentie- en marktanalyses uit, vragen we naar uw behoeften en dragen wij vervolgens onze kennis aan u over.