Interesse in Alltrucks?
Handschlag

Profiteer van een sterk netwerk!

 Partner worden

 

Uitgebreide informatie, eenvoudige bediening, permanente toegang

Vakkundige reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan verschillende merken en modellen vereisen dat een bedrijfsvoertuigenwerkplaats continu alle technische en organisatorische gegevens paraat heeft – altijd en overal.

Het werkplaatsportaal van Alltrucks voorziet in alle informatiebehoeften van uw dagelijks werk. Het is uw verbinding met het netwerkcentrum. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Naast het unieke platform met de complete technische documentatie en onderdelenzoekfunctie van Bosch, Knorr-Bremse en ZF biedt Alltrucks u TruckData, waarmee u toegang hebt tot een merkoverkoepelende vrachtwagendatabank met oorspronkelijke gegevens van de vrachtwagenfabrikanten.

Profiteer van uitgebreide informatie, werk- en instelgegevens, onderhouds- en schakelplannen, reparatiehandboeken, inbouwhandleidingen, resetgegevens, en nog veel meer.

Daarnaast beschikt u in het Alltrucks-werkplaatsportaal 24 uur per dag over de volgende diensten:

 • Online boekingssysteem voor trainingen
  Kies uw persoonlijke trainingen uit de Alltrucks-catalogus, boek de trainingen eenvoudig online, bekijk uw trainingshistorie of genereer een overzicht van uw geplande trainingen.

 • Technische helpdesk
  Directe telefonische hulp van bedrijfsvoertuigenexperts

 • Marketingondersteuning
  In het Alltrucks-partnerportaal hebt u toegang tot uitgebreid reclamemateriaal: modellen voor commercieel drukwerk, flyers, advertenties, labels, posters en reclamemiddelen.

 • Gebruikersmanagement
  Hier kunt u werkplaatsstamgegevens raadplegen en indien nodig bijwerken en de individuele gebruikersrechten van uw medewerkers bepalen.

Daarnaast vindt u hier belangrijke afspraken en actuele berichten uit de bedrijfsvoertuigenindustrie, nieuws van onze vennoten en aanbiedingen en informatie van onze samenwerkingspartners.